Om oss

Om Enjoy Sales AB

Med mer än 22 års erfarenhet inom branschen levererar Enjoy Sales AB kylskåp och frysar med varumärkesdekor. Vi ägs till 100% av EasyFill AB. Bolaget som skapat RotoShelf – roterande hyllinredningar för kylskåp, öppna kylar och butiksinredning.

Vi på Enjoy Sales servar service-, dagligvaruhandeln samt Horeca-sektorn med försäljningsdrivande exponeringslösningar för kylda och frysta produkter. Med marknadens främsta leverantörer av kyl och frysskåp i vårt sortiment sätter vi stort värde på att ALLTID serva kunden med högsta tänkbara kvalitet. Vi stresstestar våra leverantörer när det kommer till tillförlitlighet, minskad miljöpåverkan och underhålls- och energibesparande åtgärder för att alltid erbjuda Dig den lösning just Du behöver.

Genom åren även haft egen tillverkning av kylskåp i våra lokaler i Bräcke så du kan lita på att vi vet vad vi pratar om. Trots, eller kanske tack vare, vårt Norrländska ursprung är vi snabba i vändningarna och fokuserade på att överträffa dina förväntningar. Bland våra trognaste kunder finns bland andra Spendrups Bryggerier AB och Axfood.

 

Här kan du läsa om Enjoy sales ABs policy som införs i samband med införandet av GDPR.

General data protection info

Policy för behandling av personuppgifter