top of page

OM OSS

För över 25 år sedan startade Enjoy Sales sin resa i Bräcke i Jämtland och sedan dess har vi levererat dryckeskylar och frysskåp med skräddarsydd varumärkesdekor till service-, dagligvaruhandeln och Horeca.

Vi utför service och levererar säljande exponeringslösningar för alla typer av kylda och frysta produkter.

Vi ägs till 100% av EasyFill AB, bolaget som skapat RotoShelf – roterande hyllinredningar för kylskåp. 

 

Vi har marknadens främsta leverantörer av kyl- och frysskåp i sortimentet och sätter alltid högt värde på att ge kunden bästa möjliga service och kvalitet. 
 

I ett omvärldsperspektiv påverkar vi dessutom aktivt våra leverantörer när det kommer till tillförlitlighet, minskad miljöpåverkan och underhålls- och energibesparande åtgärder.

 

Bland våra allra trognaste kunder hittar du bland annat Spendrups Bryggeri, Åbro Bryggeri, ICA och Axfood, bara för att nämna några.

 

Vårt norrländska ursprung har stöpt oss till att alltid vara snabba i vändningarna och ständigt fokuserade på att överträffa dina förväntningar. Jajjamän!

EXPONERING

Vi hjälper dig att exponera dina produkter på bästa och mest säljande sättet.

 

Vi på Enjoy Sales har över 25 års erfarenhet i branschen och vi levererar dagligen kylskåp och frysar med unik varumärkesdekor.

Med andra ord så är vi lite av experter inom vårt speciella område.

 

Klicka på klippet, för att lära dig mer om en av våra produkter.

Våra kylar kan levereras med EasyFills innovativa hyllsystem som spar dyrbar tid och ökar försäljningen på ett effektivt sätt.

Se mer i klippet här!

bottom of page